Chivas

Chivas Regal este un whisky deosebit datorita maturitatii sale si a metodei de combinare a ingredientelor. Acesta reprezinta un amestec de doua whisky-uri de malt si de cereale, lasat la maturare cel putin 12 ani.

Aroma deosebita si delicata a whisky-ului este data de solurile fertile a unei zone luxuriante din Scotia, numita Speyside.

Chivas Regal 18

CHIVAS REGAL 12 ANI

Chivas Regal 12 ani este un amestec de inalta calitate de whisky, cu gusturi speciale de fructe de livada, miere sau alune. Chivas Regal are o personalitate asemenea unui diamant cu multe fatete, cu mai multe gusturi, perfect armonizate.

Chivas Regal 18

CHIVAS REGAL 18 ANI

Chivas Regal 18 ani este un whisky luxos, reprezentand finete si bogatie,. Are o culoare intensa,de piatra de chihlimbar, cu gust rafinat de ciocolata neagra..

Royal Salute 21 ani

ROYAL SALUTE 21 ANI

Sticla Royal Salute 21 ani este realizata manual din portelan de catre o echipa de artisti avand una dintre culorile rosu,verde sau albastru, fiind impodobita cu imaginea maiestuasa a lui Robert the Bruce, eroicul rege razboinic scotian. Aceasta este invelita cu finete cu un material decorat manual , avand aceleasi culori cu cea a portelanului din care e creeata sticla. Roya Salute are arome puternice de pere dulci si citrice, arome elegante de vanilie dulce si de stejar.

Produsul a fost adaugat in cos !