Cognac Hennesy

Hennessy vs

Hennessy este o marca de lux, ocupand fara indoiala primul loc pe piata mondiala a cognacului. Acesta reprezinta liderul si totodata creatorul categoriei de cognac X.O.

Hennessy V.S.

Cognacul V.S. este o compozitie creata din mixul a 40 de eau-de-vie-uri diferite, perfect echilibrate dand un gust acestui cognac cu totul aparte, avand o aroma de stejar si alune de padure.

FDC

Hennesy Finde de Cognac

Aceasta conpozitie contine peste 60 de eau-de-vie-uri diferite, unele dintre acestea avand o vechime de pana la 10 ani. Acestui magnific cognac pe langa aroma imbietoare de lemn de stejar, i s-au adaugat cu succes diverse arome de portocal, lamai, miere sau scortisoara.

xo

Hennessy X.O.

Acest amestec contine aproximativ 100 de eau-de-vie-uri, cu vechime chiar si de 30 de ani. Reprezinta originalitatea, delicatetea si bogatia unui adevarat X.O. Aroma extraordinara de stejar este pusa in valoare de o multitudine de flori special alese.

paradise

Hennessy Paradis

Hennessy Paradis este un cognac senzual si persistent, avand o eleganta de neintrecut. Acesta imbina circa 100 eau-de-vie-uri invechite pana la 130 de ani. Complexitatea acestuia este data de o varietate de gusturi si arome, avand o culoare aramie. Paradis are o finete aparte, cu un final prelung, perfect echilibrat.

Produsul a fost adaugat in cos !