Johnnie Walker

JOHNNIE WALKER

Johnnie Walker a fost relansat pe piata romaneasca in anul 1990 avand mai multe variante : Red Label si Black Label, Gold Label, Blue Label, Swing si Green Label. Acesta reprezinta un scotch whisky traditional cu un gust proaspat, cu o culoare aurie.

JOHNNIE WALKER RED LABEL

RED LABEL

Johnnie Walker Red Label este un amestec de pana la 35 dintre cele mai bune varietati de whisky atat din malt cat si din cereale. Este un whisky proaspat cu arome speciale de mirodenii si vanilie.

JOHNNIE WALKER BLACK LABEL

BLACK LABEL

Black Label reprezinta completitatea fiind creat din peste 40 de varietati de whisky atent selectionate. Aroma profunda, cu o usoara tenta de fum si dulceata stafidelor si a portocalelor, surprinzand placut de fiecare data cand este baut.

JOHNNIE WALKER GREEN LABEL

GREEN LABEL

Johnnie Walker Green Label este un whisky unic, fiind creat in totalitate dintr-un amestec de whisky-uri din malt unic. Dintre acestea patru dintre ele il influenteaza in mod deosebit, Talisker conferindu-i putere, Linkwood ii ofera arome de fructe si de lemn, Cragganmore varietatea, precum si aromele de santal. Tentele de fum din Caol Ila dau whisky-ului Green Label intensitatea de care acesta are nevoie.

JOHNNIE WALKER GOLD LABEL

GOLD LABEL

Gold Label este un amestec de varietati de whisky rare, cu o aroma deosebita si puternica, incununata cu succes cu stafide si miere.

JOHNNIE WALKER BLUE LABEL

BLUE LABEL

Cerealele folosite la acest amestec sunt unele dintre cele mai rare si variate lasate la maturare pana la apogeu. Acest whisky este unul legendar, care a castigat cele mai numeroase premii de excelenta decat oricare altul.

JOHNNIE WALKER SWING

JOHNNIE WALKER SWING

Datorita sticlei sale unice, cu o forma deosebita, care ii permite sa se incline fara sa cada, acest whisky a fost numit „ Swing”, avand o statura si o aparitie extrem de impunatoare.

Produsul a fost adaugat in cos !