Conditii

TERMENI SI CONDITII

GiftSolution® este marca inregistrata conform Certificat de Inregistrare a marcii nr. 126523, emis de Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci din Romania. Vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.giftsolution.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Giftsolution.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor prezente pe site. Uneori, insa, acestea pot contine erori de operare, pentru care ne cerem scuze anticipat. Fotografiile de prezentare au doar caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Giftsolution.ro nu isi asuma raspunderea pentru orice situatie aparuta din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului Giftsolution.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza acesta va fi considerata tentativa de frauda si va determina o actiune de cercetare penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

COMANDA FERMA

Accesul la cosurile cadou marca GiftSolution® se face in baza comenzii online transmise pe site-ul www.giftsolution.ro

PRODUCTIE SI LIVRARE

Procesarea si expedierea comenzii dureaza 3-4 zile de la confirmarea interna a platii. In lunile  Aprilie / Decembrie timpul de livrare poate creste datorita volumului mare de comenzi. Din acest motiv va rugam sa ne trimiteti solicitarile dumneavoastra in timp util pentru a evita o supra aglomerare a comenzilor. Livrarea in Bucuresti si judetul Ilfov este gratuita pentru comenzi de minim 2000 RON cu TVA inclus. Livrarea in restul tarii se face contra cost. Livrarea se organizeaza la sediul clientului sau direct la alte adrese furnizate de client. In cazul livrarilor individuale / descarcari multiple se va percepe o taxa de livrare / locatie. Pentru a afla exact costul livrarii va rugam sa adaugati produsele in cosul de cumparaturi si sa introduceti adresa de livrare. De asemenea clientii pot receptiona cadourile personal de la depozitul Giftsolution.

COMANDA MINIMA

Nu exista comanda minima. Preturile afisate pe site nu contin TVA.

AMBALARE 

Ambalarea produselor se organizeaza in cosuri, tavite speciale si in cutii profesionale de cadouri, in functie de stocurile disponibile. Clientul poate alege modalitatea de ambalare la momentul comenzii. GiftSolution® poate produce la cererea clientului si selectii diferite, altele decat cele din Colectie. Va rugam sa ne solicitati orice alta selectie de produse si va vom raspunde cu oferta ferma in maxim 48 ore.

Marca/tipul produselor prezentate pe site si in oferte sunt cu titlu orientativ. GiftSolution® poate schimba producatorul, marca si tipul anumitor produse in cazul in care acestea nu sunt disponibile, cu notificarea si acordul clientului. GiftSolution® garanteaza 100% calitatea si gama noilor produse in cazul in care acestea nu sunt indentice ca producator/marca cu cele din oferta. Fotografiile produselor sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. La cerere GiftSolution® va furniza odata cu cadourile si Declaratie de Conformitate pentru toate articolele din componenta acestora. Fotografiile produselor reprezinta o sugestie de prezentare si nu au valoare contractuala.

MODALITATEA DE PLATA

- Prin ordin de plata in avans, in baza facturii fiscale emisa de un consultat dupa confirmarea comenzii;

- Plata cu cardul (link-ul de plata va fi transmis pe e-mail impreuna cu factura de avans, dupa confirmarea comenzii);

Comenzile facturate pe persoana fizica pot fi achitate doar prin ordin de plata in avans, online cu cardul.

REDUCERI / DISCOUNTURI

GiftSolution® acorda reduceri care fac referire la valorea totala a facturii fiscale fara TVA. Pentru a afla care este pragul de discount la care se incadreaza comanda dumneavoastra este necesar sa ne trimiteti componenta finala a comenzii dumneavoasta. Va vom comunica in cel mai scurt timp posibil care este pragul de reducere la care se incadreaza comanda dumeavoastra. Reducerile comerciale nu se acorda cadourilor din gama BEST PRICE si Giftpack-urilor

Pentru selectiile care fac parte din campania BEST PRICE nu se acorda alte reduceri sau discounturi.

POLITICA DE RETURNARE

Conform Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta:

Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G nr. 34/2014, în termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. CHELTUIELILE DE RETURNARE SUNT SUPORTATE DE CONSUMATOR.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, cu toate accesoriile aferente. Sunt exceptate de la retur produsele susceptibile de a se deteriora rapid, precum florile, produsele proaspete de patiserie sau cofetarie.

Dupa receptionarea si inspectia returului se va proceda la returnarea banilor prin restituire in contul Cumparatorului. 

Produsul a fost adaugat in cos !