Cadourile perfecte pentru proaspetele mamici

Alegerea unui cadou pentru o proaspata mamica poate fi o treaba interesanta, daca doresti cu adevarat sa oferi un lucru inedit. Indiferent de motivul pentru care alegi sa oferi cadouri, ai grija ca obiectul ales sa fie potrivit pentru proaspata mamica si sa transmita placere.

Toata lumea stie ca imediat dupa nastere, in orice familie, bebelusul devine dintr-o data centrul atentiei. Daca doresti sa oferi o atentie proaspetei mamici, nu alege lucruri pentru bebelusi si nu alege lucruri practice. Incearca sa optezi pentru cadouri care creaza placere mamicii, cea careia ii este destinat.

In continuare iti voi prezenta cateva lucruri care pot fi cadourile perfecte pentru proaspetele mamici.

1. Cos cadou cu produse SPA

Toata lumea stie ca femeile tind sa se neglijeze in perioada imediat urmatoare nasterii pruncilor. Acest fenomen se datoreaza de obicei oboselii fizice acumulate, instabilitatii psihice si a grijilor noi ce vin odata cu nasterea bebelusului. Deci un set cadou SPA va fi extrem de apreciat, pentru ca va permite tinerei mamici sa se bucure de cateva momente de relaxare. Daca alegi un astfel de dar, vei fi cu adevarat apreciat. Poti oferi un cos cadou cu produse SPA indiferent de ocazie. Si de Craciun, si de 8 Martie, si de aniversarea onomastica, un astfel de dar este apreciat. Pentru ca tanara mamica sta mult in preajma bebelusului, opteaza pentru produse SPA organice, fara parabeni si fara mirosuri intense.

2. Un card cadou la un restaurant exclusivist

Indatoririle proaspetelor mamici pot fi coplesitoare pentru multe dintre femei, asa ca o pauza de la atributiunile de mamica sunt binevenite. Deci ofera tinerei mamici cateva ore de relaxare si rasfat la un restaurant fancy. Daca stii ca tinerii parinti au nevoie de o dadaca, ofera-ti serviciile, astfel surpriza este si mai mare. Nu trebuie sa iti faci griji, bebelusii sunt creaturi speciale si iti intra rapid pe sub piele, deci cateva ore pretrecute cu un bebelus pot fi cu adevarat interesante.

3. Jurnal de memorii

Tinerele mamici sunt foarte sensibile in perioada de dupa nastere. Modificarile hormonale, schimbarile  bruste intervenite, sunt resimtite profund de acestea, deci un jurnal de memorii poate reprezenta solutia ideala pentru un confort psihic. Alege un jurnal cu coperti solide si bine finisate, care sa reziste bine in timp. Tanara mamica sigur va dori sa reciteasca memoriile peste ani.

4. Un cos cadou cu dulciuri deosebite

Perioada de dupa nastere vine cu numeroase restrictii alimentare pentru mamica, insa evenimentele speciale trebuie sarbatorite. Cum ciocolata si dulciurile sunt asociate cu sarbatori sau aniversari, un cos cadou cu ciocolata si dulciuri poate reprezenta un dar cu adevarat deosebit. Atentie mare insa la produsele ce se gasesc in cosul cadou. Este important sa fie proaspete si de buna calitate.  Daca doresti sa impresionezi cu adevarat opteaza pentru o selectie de dulciuri cat mai rafinate. Vei primi sigur zambete si imbratisari daca optezi pentru cadoul Sweet Treat sau pentru cosul cu bunatati Delice.

5. Un aparat de masaj

Toata lumea stie ca imediat dupa nastere tinerele mamici nu trebuie sa practice exercitii fizice, iar acest fapt poate fi resimtit de sistemul muscular. Daca doresti sa ii arati mamicutei ca te gandesti la starea ei nu ezita si alege un aparat de masaj. Cateva minute de utilizare vor oferi un tonus muscular mai bun si o stare psihica pozitiva. Poti opta pentru aparate de masaj simple de tip husa de scaun sau dispozitive complexe de stimulare a intregului organism. Totul tine de buget si de cat vei dori sa cheltui!

 

Ultimile stiri

Produsul a fost adaugat in cos !