Ce cadouri oferim de sarbatori angajatilor sau colegilor de birou?

Mai sunt doar cateva zile de  toamna iar in mediul online cat si in magazine vedem tot mai des primele semne ale pregatirii de sarbatori. Se incepe cu o reducere, o imagine care duce a ornamente de Craciun, un articol strecurat pe cate un blog despre cadoul ideal iar incet incet, intram in verva!

Noi spunem in felul urmator: timpul trece atat de rapid si de multe ori ne gasim prinsi in atat de multe intamplari zilnice incat, luna decembrie vine cu o mare framantare: ce cadouri mai luam? De ce nu ne-am pregatit din timp si cum putem salva situatia pe ultima suta de metri?

Iar daca lucrezi si intr-o companie iar unul din task-urile tale este sa vii cu propuneri pentru cadourile angajatilor de sarbatori, este cazul sa te grabesti putin cu research-ul.

Avem insa o veste buna: in acest articol abordam tema cadourilor de Craciun intr-o dubla perspectiva: pentru angajati si pentru colegii de birou.

#Cosuri cadou Craciun corporate pentru angajati

Acolo unde este un mediu placut de lucru, exista performanta, spor si dorinta de a excela. Iar acest lucru il stiu foarte bine atat angajatorii cat si angajatii. Sarbatorile de iarna sunt prilejul ideal in care meritele angajatilor sunt recunoscute sub forma unor cadouri simbolice dar atat de importante pentru consolidarea relatiei dintre acestia. Tocmai de aceea, marile companii se pregatesc din timp. Fac research si incearca sa gaseasca cele mai interesante cosuri cadou de Craciun corporate care se potrivesc pana si celor mai variate/pretentioase gusturi. Si nu, nu este usor.


Noi am facut cateva propuneri de cadouri corporate care suna in felul urmator: un Giftpack Traditional cu un Vin rosu Feteasca Neagra la care poti adauga un Duo Degustation cu un bloc de foie gras de rata. Suna bine, nu? Iar pentru a-i da un plus de savoare, adauga un Calendar Ce’Moi Ciocolata. Angajatii il vor adora.

#Cosuri de cadou pentru colegii de birou

Relatiile dintre colegi conteaza iar cu totii cream legaturi la locul de munca. Daca vrei sa ii faci un cadou colegei de birou, avem o veste super! Inca mai ai timp sa afli ce si-ar dori! Spre exemplu, daca e o fire cocheta, jucausa, care adora sa poarte bijuterii, esarfe, ceasuri sau machiaj, atunci este destul de evident ce cadou i-ar placea cel mai mult. Afla care este marca preferata de produse de make-up, parfum sau orienteaza-te catre o bijuterie fina sau in stil vintage (in functie de stilul pe care il abordeaza). Cu siguranta va aprecia si timpul petrecut impreuna. Asadar, 2 bilete la un spectacol de karaoke in care sa petreceti momente hazlii, cu siguranta va va aduce un boost de energie si momente frumoase ce vor fi reamintite cu drag.


Daca vei participa la tombola organizata in apropiere de sarbatori, o solutie eficienta si rapida este un cos de cadou. Din nou, iti venim in ajutor cu o recomandare: un Giftpack Hyperion (contine un vin rosu Hyperion Cabernet Sauvignon). Adauga un set de 5 pateuri Fine si nu ai cum sa dai gres. Vestea cea buna? Le poti comanda din timp iar de sarbatori scapi de grija cadourilor.
Daca acest articol ti s-a parut interesant, da-le un share si prietenilor. In apropierea sarbatorilor, iti vor multumi!

Ultimile stiri

Produsul a fost adaugat in cos !