Cum imbinam ideile reusite de cadouri, spontaneitatea si online-ul

idei cadouri online

Cumpararea cadourilor este un subiect de interes iar de-a lungul timpului s-au facut diverse studii referitoare la procentajul de romani care ofera cadouri spontane, cat la suta dintre acestia prefera cumparaturile online, in ce constau surprizele si cat de mult ne influenteaza ofertele in procesul de cumparare.

Despre cadourile spontane:

Conform unui studiu realizat de MasterCard, se pare ca o treime dintre romani ofera mici cadouri spontane in fiecare luna iar 18% ofera cadouri o data la 6 luni. Din acelasi studiu reiese faptul ca barbatii prefera de obicei sa faca o invitatie in oras iar femeile, bineinteles, aleg sa daruiasca articole vestimentare sau accesorii. Este si de inteles avand in vedere pasiunea femeilor pentru shopping. In plus, goana dupa o mica surpriza pentru persoana iubita, prieteni sau rude poate fi intotdeauna scuza perfecta pentru ca ele sa isi gaseasca si un articol care sa se potriveasca garderobei acestora.

Aprofundand subiectul, putem sa vorbim de micile atentii pe care ni le acordam noua insine. Un alt studiu pune accent asupra efectelor benefice asupra psihicului pe care cadourile le au, influentandu-ne pozitiv starea de spirit.

Cumparaturile online: pe ce loc se situeaza Romania in Uniunea Europeana?

Conform unui studiu publicat de Oficiul European de Statistica Eurostat, Romania se situeaza pe ultimul loc la cumparaturile online in Uniunea Europeana. Cercetarea a fost realizata pe un segment de public cu varsta cuprinsa intre 16 si 74 de ani. Se pare ca doar 11% au apelat la cumparaturile online. Comparativ, vecinii nostri s-au situat mult mai bine la acest capitol, ungarii avand o rata de 36% si bulgarii de 18%.

Femeile fac mai des cumparaturi online?

Concluziile cercetarii realizate de Ipsos pentru Offers.com au aratat faptul ca in general, femeile si tinerii au o predispozitie mai mare sa faca cumparaturi online iar ofertele sunt la mare cautare, in special in apropierea sarbatorilor. Astfel, aproximativ 22% dintre femei fac o verificare amanuntita a promotiilor disponibile inainte de a alege cadourile iar o tremie dintre ele verifica doar o data ofertele.

Facand o comparatie, barbatii cauta promotii doar in proportie de 14% si 15% au raspuns ca nu fac acest lucru.

Sa imbinam online-ul si ideile de cadou

Daca ne aflam in apropierea sarbatorilor si va doriti un cadou care sa nu necesite alocarea unui timp prea mare pentru alegerea acestuia, cumparaturile online va pot scoate din impas cu usurinta. Din doar cateva click-uri, puteti gasi idei tematice care sa le aduca zambete pe buze celor pentru care achizitionati cadourile. Iar daca nu stiti ce gusturi au in materie de imbracaminte sau accesorii, oricine apreciaza un vin bun alaturi de o ciocolata delicioasa. Ce spuneti de un vin rosu Floarea Soarelui Special Reserve, Panettone Prince Classic Loison sau un Cognac Hennessy ambalat intr-o cutie speciala de cadou cu funda decorativa? Mai mult ca sigur ceva v-a atras atentia. Iar daca vreti sa alegeti un cadou pentru partenerii de afaceri, cosurile de cadou Finest Gift, Lady’s Gift sau Black & Gold pot raspunde si celor mai rafinate gusturi.

Voi cand ati cumparat ultima data cadouri online?

Ultimile stiri

Produsul a fost adaugat in cos !