Cum sa alegem cadourile potrivite pentru ea? Sfaturi si recomandari

cadouri pentru ea

Ne place sa primim cadouri, asta nu e un secret. La fel de mult ne place sa si oferim. Ne place sa vedem oamenii fericiti si mai mult, ne place sa stim ca am facut alegerile corecte. Este extraordinar atunci cand vedem un zambet de multumire. Atunci stim ca am luat decizia corecta.

Ocaziile in care ii putem face pe oameni sa zambeasca sunt nenumarate incepand de la aniversari, zile de nume, sarbatori, 1 Martie, ziua mamei, casatorie, logodna sau botez.

Dificultatea alegerii unui cadou depinde de factori diversi: in functie de cat de mult cunoastem persoana respectiva, de inspiratia de moment, de timpul pe care vrem sa il alocam cautarii cadoului, de relatia pe care o avem iar lista poate continua la nesfarsit.

Cadouri ideale pentru pentru ea

Indiferent daca alegem sa mergem direct la mall sau dam un search in magazinele online, mereu ne vom confrunta cu aceeasi dilema: “ce cadou i s-ar potrivi mai bine? Un articol vestimentar, un accesoriu, un ghift card, poate o carte” etc.

Daca trebuie sa oferiti un cadou unei femei, lucrurile se complica putin. Produsele cosmetice pot fi o optiune iar daca ii stiti brandul favorit, cu atat mai bine. Va fi un cadou cu adevarat reusit! Tot in aceasta categorie se incadreaza si trusa de farduri sau cremele de fata. Produsele de machiaj le puteti alege in functie de stilul pe care il abordeaza. Nu oferiti parfumuri daca nu ii stiti marca preferata.

Preferintele personale pentru anumite branduri nu trebuie sa fie un punct de reper care sa influenteze decizia de a opta pentru un anumit cadou.

Articolele vestimentare pot fi o alegere corecta mai ales daca ati mers la cumparaturi impreuna si ati observat ca si-ar dori o anumita fusta, bluza sau rochie in mod special. Acesta este unul din acele cazuri fericite in care alegerea cadoului se face extrem de usor, fara a fi nevoie sa alocati prea mult timp.

Ce alte optiuni mai puteti avea? Poate o esarfa, o poseta, un obiect decorativ, un accesoriu pentru casa sau chiar o bijuterie fina care poate fi asortata cu mai multe tinute.

Un lucru il stim sigur cu totii: un vin bun si o cutie de ciocolata vor fi intotdeauna binevenite. Ce femeie ar refuza un asemenea cadou? Se spune ca ciocolata si vinul aduc fericire. De ce sa nu aduceti un zambet pe buze cu un astfel de cadou? Noi va propunem un giftpack dintr-un vin rosu Chianti Palazzo Vecchio ambalat intr-o cutie de cadou speciala, un cos cadou Dolce Regalo dintr-un vin rosu, Panettone cu stafide, perle de ciocolata, cafea macinata si multe alte bunataturi. Femeile adora dulciurile si bauturile rafinate.

Care a fost cel mai inspirat cadou pe care l-ati facut pana acum pentru o femeie, indiferent daca va era prietena, iubita, mama sau sora? Share-uiti cu noi ideea voastra inedita de cadou!

Ultimile stiri

Produsul a fost adaugat in cos !