“Dream job” sau despre cum sa iti mentii angajatii fericiti

 

Se spune ca productivitatea la locul de munca este strans legata de satisfactia angajatilor. Cu cat angajatii sunt mai multumiti de conditiile oferite, de salariu, de mediul de lucru sau de beneficiile aditionale pe care le au, cu atat mai mult dorinta lor de a performa, de a-si atinge targeturile si de a respecta deadline-urile creste exponential. Toate acestea depind in mare masura si de comportamentul angajatorului, de micile atentii pe care le ofera atat de sarbatori cat si atunci cand meritele angajatilor trebuie rasplatite.

Noi am facut un top al celor mai importante aspecte pe care un angajator ar trebui sa le aiba in vedere pentru cresterea gradului de satisfactie la locul de munca:

#Asigurarea serviciilor medicale aduce un plus de siguranta

Asigurarea serviciilor medicale e un criteriu foarte important la angajare, de care foarte multi aplicanti tin cont atunci cand se decid pentru un anumit job. Serviciile medicale sunt facilitati care luate separat, nefiind incluse in oferta de angajare, se traduc prin sume mari de bani care trebuie achitate de angajat pe analize, tratamente dentare etc. Tocmai de aceea, se intampla ca multi sa refuze ofertele de angajare ce nu au incluse si aceste servicii.

#Tichete de calatorie sau vacante premiu, in functie de performante

Unele companii opteaza pentru aceasta tactica cu scopul cresterii productivitatii, a engagementului din partea angajatilor, lucruri ce se transpun in deadline-uri respectate, proiecte incheiate cu succes, o intrecere constanta intre angajati pentru atingerea targetelor etc. Practic, premierea celui mai bun angajat este un mijloc de recunoastere a eforturilor si a muncii depuse nu doar pentru a duce la bun sfarsit task-urile date dar mai ales, o recunoastere a dorintei de a persevera.

Punerea la bataie a unui premiu-cadou materializat intr-o excursie poate fi o motivatie destul de mare pentru angajatii tai. Conform unor sondaje, se pare ca vacantele sunt in topul preferintelor angajatilor atunci cand vine vorba de premiul care sa-i motiveze mai mult decat castigurile financiare. In acest sens, poti face chiar tu un mic chestionar pentru a vedea destinatiile de calatorie cele mai dorite de angajati, in functie de bugetul pe care vrei sa-l aloci iar colaborarea cu o agentie de turism te va ajuta sa obtii cele mai bune oferte.

#Conditii prielnice de munca

Sunt unele joburi in care mediul de lucru este unul foarte agitat, stresant iar demisiile vin pe banda rulanta. Tu nu iti doresti asa ceva. Daca esti un angajator bun, vei face din armonia mediului de lucru o prioritate. Tocmai de aceea, trebuie sa acorzi o mare atentie modului in care sunt manageriate problemele sau eventualele conflicte.

#Ofera cadouri de sarbatori sau atunci cand angajatii tai isi depasesc targeturile

Sarbatorile sunt mereu ocaziile perfecte pentru a ne arata aprecirea fata de ceilalti, la fel ca si acele momente in care angajatii isi depasesc targeturile sau se remarca in mod deosebit prin inovatie si dorinta de a evolua. Pentru astfel de momente, pregateste cadouri speciale. Dincolo de castigurile materiale, micile atentii venite din partea angajatorilor vor fi intotdeauna apreciate. Pentru sarbatori, te poti orienta oricand catre un cos Datini Romanesti (specific sarbatorilor de iarna), un Cos Craciun Traditional, un giftpack Royal, Gusto Autentico sau Bordeau. Pentru alte ocazii speciale, iti recomandam un cos cadou Cuvee Extra Dry, Gran Selezione sau Black and Gold.

Cu siguranta bauturile si delicatesele atent selectionate vor aduce un zambet de multumire angajatilor. Tine cont de recomandarile noastre iar daca chiar tu esti un angajator, suntem curiosi ce fel de cadouri le oferi angajatilor. Impartaseste-ne ideile tale!

 

Ultimile stiri

Produsul a fost adaugat in cos !