Idei de cadouri de sărbători cu buget rezonabil pentru angajații tăi

Un criteriu important și de luat în calcul pentru un angajator atunci când plănuiește să își răsplătească angajații cu un cadou este bineînțeles, bugetul alocat acestuia.

Pentru multinaționale sau companiile ce dețin un buget mare și nu trebuie să se limiteze la o anumită sumă de bani, lucrurile stau destul de simplu. Ce te faci însă, atunci când ai un buget mai mic și trebuie să alegi cadourile potrivite, astfel încât angajații tăi să se simtă prețuiți și recompensați în mod corect, în raport cu activitatea depusă?

Ne-am gândit la câteva idei originale de cadouri pe care le poți face angajaților cu un buget rezonabil. Iată câteva exemple:

O carte bună – este o idee originală de cadou, mai ales pentru pasionații de lectură. Cea mai bună investiție pe care o poti face este întotdeauna investiția în tine, așa că, citind îți îmbogățești cunoștințele generale sau te poți documenta și poți afla mai multe despre un anumit domeniu. În plus, vei găsi în librării o mulțime de cărți valoroase care nu depășesc un buget de 50 de lei. Iar dacă vrei să fie un cadou mai personal, poți alege să scrii un mesaj pe prima pagină a cărții.

Papioane și accesorii de iarnă – reprezintă alegerea potrivită pentru pasionații de modă sau pentru cei care adoptă o ținută business impecabilă. Poți opta pentru un papion mai elegant sau casual, broșe sau chiar eșarfe tricotate. Dacă nu ai inspirație, nu te îngrijora! Cu un gift card, ai rezolvat foarte ușor această problemă!

Vouchere pentru spa sau masaj – sunt binevenite oricând, îndeosebi în preajma sărbătorilor când îți dorești mai mult timp pentru tine și ai vrea să te relaxezi, într-un mediu plăcut. Există numeroase site-uri de specialitate care îți dau posibilitatea să faci cadou vouchere la centrele cosmetice unde poți opta pentru diferite proceduri, iar prețurile sunt chiar accesibile. Oricine care lucrează 8 ore pe zi, cu siguranță ar fi încântat să se bucure de un masaj, după o zi de lucru încărcată.

Căști sau accesorii de telefon –  mai ales pentru pasionații de gadget-uri. Pentru că telefonul face parte din viața noastră cotidiană și ne însoțește pretutindeni, putem alege să oferim accesorii personalizate, precum: huse de telefon, căști sau baterii externe – toate potrivite cu personalitatea utilizatorului.

Obiecte creative de decor pentru birou – pentru persoanele care poartă ochelari, de exemplu, poți alege să le oferi cadou un suport creativ pentru ochelarii de vedere. De asemenea, mai poți lua în calcul un calendar personalizat în care să își poată nota diferite evenimente importante sau întâlniri pe care aceștia le au, o agendă personalizată sau un set de pixuri mai deosebite.

Bilete la teatru sau concerte de Crăciun – asta presupune să cunoști foarte bine preferințele angajaților tăi, să știi care sunt artiștii lor preferați pentru a alege cele mai inspirate cadouri. Îi poți suprinde într-un mod plăcut oferindu-le bilete la concertul lor preferat sau la piesele de teatru la care își doresc să meargă.

Coșuri cadou pentru ocazii speciale – de Paște, de Crăciun, 1 sau 8 Martie, puteți alege să le oferiți angajaților voștri un coș cadou pe care să îl personalizați așa cum vă doriți, luând în calcul și bugetul alocat, desigur. Aveți de ales dintre o gamă variată de produse, iar noi vă putem ajuta să faceți alegerile corespunzătoare. Ne bazăm întotdeauna pe relația cu clienții și alegem produse de calitate superioară care să fie apreciate, ulterior, de persoanele la care ajung coșurile cadou corporate.

Ultimile stiri

Produsul a fost adaugat in cos !