Idei utile de cadou pentru ziua prietenului tau

Niciodata nu a fost usor sa facem cadouri si probabil niciodata nu va fi, indiferent de cat de mult am cunoaste persoana careia trebuie sa-i luam unul.

Atunci cand vine vorba de partenerul de viata, gradul de dificultate cu care alegem un cadou pare a fi acelasi indiferent de stadiul relatiei. Iar cu cat timpul trece mai mult, atunci gluma se ingroasa. Se presupune ca stii ce isi doreste. Insa cum se intampla ca de fiecare data parca a secat fantana cu inspiratie iar toate ideile wow s-au evaporat?

Intr-adevar, mai sunt si acei oameni norocosi. Aproape mereu “dau lovitura” cu un super cadou si reusesc sa impresioneze. Si se aude: “De unde ai stiut ca mi-am dorit asta?”, “Este cel mai tare cadou, de mult mi-am dorit asa ceva!”,” Nu se poate, tu chiar ai cumparat excursia la Viena!“etc.

Ei bine realitatea nu este aceasta de fiecare data si da, exista situatii in care o dam in bara, GRAV! Nimanui nu i-ar placea sa vada o mimica care exprima atata dezamagire incat sa ii vina sa dea timpul inapoi si sa fi exploatat si ultima picatura de inspiratie.

Dar cum acest lucru e imposibil, ceea ce poti face este sa fii precauta si atenta la detalii. Nu conteaza ca mai este o saptamana pana la ziua lui. Observa-l, fii atenta la ce iti zice, la ce i-ar placea sau la mesajele subliminale pe care ti le transmite. Cu siguranta se va da de gol la un moment dat. Iar daca nu, fii sincera cu el si intreaba-l direct. Asta este singura solutie prin care poti da cu adevarat lovitura. Dar, surpriza nu ar mai fi la fel de frumoasa.

Totusi, daca te afli in pana de idei, ne-am gandit noi la cateva propuneri pentru tine:

  1. Excursiile Last Minute: cele mai tari vacante la preturi accesibile si bineinteles un cadou extraordinar cu care mai mult ca sigur iti vei impresiona prietenul. Investigheaza, vezi unde i-ar placea sa mearga, ce obiective i-ar placea sa viziteze si daca nu obtii nici o informatie, propune-i tu cateva obiective si vezi ce reactii are. La un moment dat, tot va trebui sa schiteze o urma de interes.
  2. Daca prietenul tau este pasionat de tot ce tine de stil, design vestimentar, fashon sau pur si simplu adora sa se imbrace cu bun gust, cu siguranta va aprecia o pereche de butoni inscriptionati cu initialele numelor voastre sau in forme diverse precum: un saxofon, o busola, o ancora, yin si yang sau ruleta. Exact! Intr-un asemenea cadou poti imbina cu brio amuzamentul cu stilul. Butonii au fost doar o idee. Poti alege un ceas de mana, un portofel din piele sau o macheta de masina. Inspira-te din pasiunile sale!
  3. Realizeaza-i un tablou handmade in care sa imortalizezi cele mai frumoase amintiri ale sale. Lipeste poze, mesaje de la tine si prietenii vostri pe o panza de tablou si creeaza-i cel mai frumos colaj! Cu siguranta va aprecia atat efortul dar si faptul ca ai ales acele imagini care ii trezesc cele mai distractive amintiri alaturi de tine si de gasca de prieteni. Adauga un giftpack realizat din Panettone si o sticla de vin rosu Chianti Palazzo. Intotdeauna dulciurile vor fi primite cu zambetul de buze iar alaturi de o sticla de vin, cadoul devine si mai interesant.

Nu in cele din urma, nu uitati sa dati o petrecere de pomina si sa va bucurati de fiecare clipa petrecuta impreuna!

Ultimile stiri

Produsul a fost adaugat in cos !